Cartonnage en andere verpakkingen bij Plastical in Moeskroen

Wij hebben al meer dan veertig jaar ervaring in cartonnage in Moeskroen en omgeving en alle mogelijke andere vormen van verpakkingen. Plastical, een familiebedrijf uit Moeskroen, biedt een bijzonder groot assortiment aan verpakkingen en andere producten.

Verschillende materialen

Wij maken onder andere ringmappen, ordners en displays en nog zoveel meer. Qua uitvoering heeft u de keuze uit verschillende materialen, gaande van polypropyleen, pvc, kunststof en leder tot linnen. Voor de bedrukkingen kunt u kiezen tussen offset, zeefdruk, foliedruk en preegdruk.

Wij beperken ons bovendien niet tot standaardproducten. Ook voor staalboeken, staalmappen en behangboeken bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt daarbij altijd kiezen tussen een standaard- of een luxe-uitvoering op maat. Innovation staat bij ons steeds centraal.

Neem contact met ons op

Als u nog vragen zou hebben over onze kartonnage of onze andere verpakkingsoplossingen, aarzel niet en contacteer Plastical voor een gratis offerte. of een seintje voor advies aan Bénédicte op 0472/428522.

 

 

 

 

 

 

Innovation

 

Wij proberen steeds bij te zijn met de nieuwste oplossingen op het vlak van verpakking door onze innovation. Want elke dag komen er wel nieuwigheden op de markt.

Kartonnage

 

Van verpakkingsdozen tot luxemappen: u kunt het zo gek niet bedenken op het vlak van kartonnage of wij hebben het in huis. Ook hier beschikken we over een ruim aanbod.

PVC

 

Pvc-verpakkingen kunnen op heel wat verschillende vlakken de meest geschikte oplossing betekenen. Daarom vindt u ook hierin talrijke mogelijkheden.

Polypropyleen

 

Polypropyleen komt heel erg van pas als u op zoek bent naar producten die een grote duurzaamheid vertonen. Zo zijn er ringmappen en valiesjes te verkrijgen.